Powered By Blogger

terça-feira, 4 de fevereiro de 2014

UKRAYNA VE TÜRKİYE : A ÖNLEM veya eşit olmayan BOYUNDURUK İKİ AĞIRLIKLARI(EM TURCO)

UKRAYNA VE TÜRKİYE : A ÖNLEM veya eşit olmayan BOYUNDURUK İKİ AĞIRLIKLARI

2014/01/02 AT Mario Alberto BENEDETTO LYNCH'İN TARAFINDAN YAYINLANAN

Türkiye Avrupa Birliği , Batı ittifakının zaten parçası katılmadan yıllardır dilek : KUZEY Alantico ANTLAŞMASI ORGANİZASYON , orta doğu olmak ve Müslüman millet vekorku olduğu içinAVRUPA BİRLİĞİ Asya ulus kendi giriş yasak olduğunu Türkler ve sel AVRUPA İSLAMAvrupa Birliği'nde yaygın bir din olduğunu , ve TÜRKİYE AMERİKA , Fransa, Büyük Britanya , İtalya, Almanya , MÜSLÜMAN ÜLKELER önce ENDONEZYA vEiKİNCİ NATO BİRLEŞİK DEVLETLERİ arkasındaaltıncı en güçlü ordusu , rahatsızlık Avrupa vatandaşları olarakAVRUPA TÜRK olması neden .
 Slav , Hıristiyan millet olmanın Ukrayna var , AvrupaRoma Katolik Kilisesi en yüksek otorite olarakPapa'yı sahip olduğu eski bir dini, siyasi rekabet , bir yandan var olanAvrupa Birliği'nin kendi ortalamasının olmak için istekli . Liderlik gibi MoskovaPatriği vardır veikinci derece KonstantinopolisPatriği GRAND ( İstanbul) despoisilk etapta UKRAYNA başka laORTODOKS KİLİSESİ . Roma Katolik Kilisesi veOrtodoks KATOLİKUniate kiliseleri DOĞU fazla papa tanımak içinOrtodoks Kilisesiayinlerini benimseyerek vardır paralel . Bu Uniate UKRAYNA KATOLİKLER VEROMA KATOLİK her zaman BATI süre lehine olmuştur bir siyasi - dini mücadele içine dejenere ORTODOKS MOSKOVA lehine.
 UKRAYNA RUSYA sonra SOVYETLER BİRLİĞİ ,Sovyetler Birliği'ninsonu ile , UKRAYNA bağımsız olduebeveynlerdenTürkleri çıkarmak için Çariçe Catherine II tarafından kurulmuştur veRus İmparatorluğu'na ilhak edildi , şimdi WEST ( NATO , AVRUPA BİRLİĞİ , AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ) sabote etmeye çalışın Vladimir Putin Greenpeace ile sabotaj yaptığı gibi , ekonomikBatı'yı salıncak kimlerinismi EURO - ASYA ileeski Sovyetler Birliği yeniden inşa etmeyi planlıyor
  Doğruhedef bilmek referandum çağırıyor , amaen doğru BİRLİĞİ Euro-Asian yeniden edilir

Nenhum comentário:

Postar um comentário